HEJ

Min skoldag har varit rolig. Jag hade träslöjd, ea(eget arbete) och franska. På franskan åt vi fransk nougat såna här

Vi fick de av min franska lärare. Det var jättevarmt i vårt klassrum så vi gick ut och satte oss på bryggorna vid skolan. Nu måste jag ta på mig mina fotbolls kläder för jag har snart fotboll.
Min kompis är sjuk idag det är tråkigt. Krya på er ni som är sjuka och läser detta=) 


SVENSKA

Jag håller på med min svenska. Vi ska hålla ett tal på 3-7 minuter. Jag ska prata om teater. Nu ska jag ta reda på hur William Shakespeares son Hamlet dog, hej då.

MASCARA

Jag har köpt en ny mascara idag. Jag tycker själv att jag inte är så fin i mascaera men vi får se vad mina kompisar tycker. I kväll så ska jag titta på morden i midsommer. Hej då.

FLYGANDE CIGARETT

När jag och Leone gick till vårt piano så kom det en cigarett från ingen stanns. Vi såg inte en enda människa. Det var läskigt. Nu måste jag göra min engelska. Hej då.


FÖRESTÄLLNING

Jag hade tre föreställningar i helgen. Det var kul men jag var jättenervös på den första föreställningen. Den sista föreställningen var helt perfect. Vi gjorde ganska mycket fel på en dans på första men inte på den andra eller tredje. Idag var jag på vårdcentralen i gröndag med Rebecca. Hon fick sy tre stygn på smalbenet precis under knät. Hon fick en metall kant där. Nu måste jag gå. Hej då!

KÖR GENREP

Jag har varit på kör genrep. Nu är det lunch paus, den är i en och en halv timme. Vi ska samlas på vår teater(vårtan) kl 7. Jag tror att föreställningen är kl 8. Vi ska ha tre föreställningar en idag och två imorron. Vi har nästan ätit upp en bunke med godis, så jag tror att det inte kommer att finnas kvar något till föreställningen. Nu ska jag lägga ner mina kakor i en burk som jag ska ta med till kören. Vi ska sälja de där. Hej då!

PÅ GRÖNALUND

Jag var ju på Grönalund och tittade på säkert. Det var kul och jag vann 2 kg choklad i en flaska, mars och sånt. Här kommer några bilder från konserten.

Säkert


Min Ziperall kom igår så här ser den ut

Jag årkade inte sätta på mig den. Min vinst ser ut så här

Den kommer att räcka länge. Nu måste jag baka för jag ska ha fika till min kör idag. Hej då.

TILL GRÖNALUND

Jag ska till Grönalund och titta på Säkert. Det är en artist. Det ska bli kul. Min zipperall har kommit nu måste jag gå. Jag ska lägga in en bild på den när jag kommer hem. Hej då!

LINAS 80-TALS FEST

Här är några bilder från Linas 80-tals fest. Festen var för ganska länge sedan men jag har inte lagt in några bilder.

Lina

Ingrid
Nu behöver Elvira datorn. Får fortsätta sen

BILDER

Här är några bilder som är på lite allt möjligt

Ett ljus på en resturang i Åre


På tåget till Göteborg

Elvira när hon bowlar med mig, pappa och vår kusin

Tuggumi på tåget till Göteborg. Smakar kaffe, inte goda enligt mig.
Nu ska jag ladda in nya bilder. Hej då!

FOTBOLLS TRÄNING

Jag hade fotbolls träning idag. Det var kul och jag har listat ut att ungefär hälften av mina inlägg handlar om fotboll. Man jag tycker fotboll är jättekul. Pappa lyssnar just nu på Elvsborg mot något lag som jag inte kommer ihåg vad det heter och jag orkar inte ta reda på det heller. Jag tittar på Chuck nu. Om google ville sammarbeta med mig så skulle jag lagt in en bild på Chuck. Hej då

TRÅKIGT

På fotbolls matchen jag spelade idag blev det 4-2 till vår motståndare. Vi var bra men på slutet så var alla trötta och vi släppte in två mål. Det var också tråkigt att Erik Saade inte kom på en bättre plats en tre. Nu ska jag äta. Hej då.


FOTBOLL

Jag ska på fotbolls match. Klockan är 39 nu och vi ska gå 45. Nu måste jag gå och sätta upp håret och borsta tänderna. Nu ska jag gå. Hej då!

HIMMELSKA HAVREKAKOR

Jag bakar himmelska havrekakor. Jag har tagit receptet från kpwebben.se. Men jag tänkte att skriva det här så att ni inte behöver gå in på den hemmsidan om ni vill baka. Så här kommer de se ut
 Bliden ät tagen frå kpwebben.se
Det  här behöver man:
-7,5 dl havregryn
-3 dl socker
-200 g smör
-3 msk sirap 
-2 msk kaffegrädde. Det går också bra med vanlig vispgrädde

Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda socker och havregryn i en skål
- Smält smöret i en kastrull på spisen eller i en mikrovågsugn
- Häll det smällta smöret över havregrynen och rör ihop
- Rör i grädde och sirap. Blanda ihop allting till en smet.
- Lägg bakplåtspapper på en plåt. Häll ut smeten på plåten. Bred ut smeten till ett tunt lager.
- Grädda smeten i ugnen i cirka 12-15 minuter
- Skär kakan i rutor innan den stelnar

TIPS!!
Smält blockchoklad. Häll den smälta blockchokladen i ett rutmönster över kakan innan den stelnar.

Mina kakor blev super goda!
Nu ska jag spela sortera bajs på kpwebben.se.

ORGENTERING MED SKOLAN

Idag har jag orgenterat med skolan, det var kul. Det enda som inte var kul var att de som var i min grupp blev sura på varandra. Men sedan blev jag sur på de för att de inte kunde hålla sams och då blev det bättre. Jag och min grupp var de första 6:orna som kom i mål. När vi var på sista så mötte vi några andra och de var bara på fråga ett. Det var sju klipps saker. Jag och min syster fick samma tid men de hade en svårare bana. Deras bana var typ nio km. Jag försökte att installera skype men precis när jag skulle trycka på vad jag ville ha för användarnamn så slutade det att fungera. Då blev jag sur. Nu ska jag gå och ducha. Hej då.

TITTAR PÅ CSI NY

Jag tittar på Csi ny. Det är snart slut. Jag har inget att blogga om, jag orkar inte inportera bilder från kameran. Jag har just skaffat skype. Det håller på att installera. Det är 69% kvar. Jag orkar inte vänta, men nu måste jag ducha. Hej då.


NYTT NAGELLACK

Jag målade naglarna i en grönturkos färg men jag har inte hunnit lägga upp en bild. Nu kom Elvira och vi har inte börjat spela sims så vi ska göra det nu. Hej då!

SAMMARBETS ÖVNINGAR

Jag vill ha skype. Mina kompisar har det men jag måste vänta på att min mamma och pappa ska komma hem så jag kan fråga om jag får instalera skype. Idag så har jag varit på teater. Vi gjorde olika sammarbets övningar. Det var kul. Den första övningen gick till så här: Man skulle stå i en ring och hålla varandra i händerna. En rockring skulle hänga över någons händer och sedan skulle rockringen runt ett varv. Det var ganska enkelt. Sedan skulle vi göra samma sak men med två rockringar. Andra övningen gick till så här: Vi skulle stå bakom ett rep. Det fans en cirkel gord av rep, i den cirklen så låg det plastlock med siffrorna 1-15. Man fick bara vara en i cirklen åt gången. Alla skulle minst trampa på ett lock var. Man skulle trampa på siffrorna i storleks ordning. Om man trampade på fel siffra eller var två i cirklen så fick man börja om från böjan. Min teater lärare tog tid från när den första personen steg över pinnen tills den sista personen kom tillbaka för bi pinnen. Den tredje övningen gick till så här: Man stog och höl varandra i handen, men det var ett glapp mellan två personer. Två andra personer håller ett rep mellan sig. Sedan skulle men knyta en knut på repet. Utan att släppa varandras händer eller släppa eller byta grepp om repet. Det var svårt även om jag hade gjort det innan. Den Fjärde och sista övningen gick till så här: Min teater lärare hade knytigt ett rep mellan två träd. Alla i teater gruppen skulle över, det värkar inte så svårt men repet gick till mina lår. Alla var tvungna att hålla i varandra om man släppte eller nuddade repet eller träden repet var fast bundna i så fick en som hade kommit över gå tillbaka. Om detta hände tre gånger fick vi börja om från början. Det var jättesvårt men vi klarade det. Nu ska jag och Elvira spela sims 3. Hej då!

PYJAMASPARTY HOS LINA

Jag var på pyjamasparty hos Lina. Det var kul, här kommer lite bilder från festen.
Nä, min kamera vill inte inportera bilderna till datorn. Jag kan berätta vad vi gjorde istället. VI åt tacos och till efterrätt åt vi pannacotta med bär. För er som inte hur en pannacotta ser ut så ser den ut så här:
PS. Jag har tagit denna bild från google.
På kvällen kl 11 hade vi spökvandring i en skog och Linas pappa skrämde oss. Men jag var med och hjälpte till med festen så jag viste att han skulle komma och skrämmas. På festen var det jag, Lina, Agnes, Wilma, Rebcka, Rebecca, Edna, Jessica och Ingrid. Agnes var den ända som inte kunde sova över. Nu måste jag gå och äta lunch.


MYCKET ATT GÖRA

Jag måste ducha, göra engelska och sy till en magtröja. Magtröjan ska jag ha till min kompis Linas 80-tals fest. Nu ska jag äta, kanske skriver ikväll men jag vet inte om jag hinner.


OJ!!

Jag råkade skriva om Chuck i två inlägg. Men Chuck är ju så bra så det gör inget, tycker jag. Vad tycker ni?


CHUCK IN MY HEART

Jag tittar på chuck. Chuck är världens bästa pogram. Chuck går på måndagar klockan 8-9. Börja titta på måndag!!!!!!

CHUCK IN MY HEART

Jag tittar just nu på Chuck. Det börjar klockan 8-9 på måndagar. Det är världens bästa tv-pogram. Börja titta nästa måndag!!!!!!!!!!


FOTBOLL+KÖR=UTMATTAD

Jag hade fotbolls match idag, det gick inte så bra vi förlorade med 11-1. Några av våra bästa spelare kunde inte vara med. Vi spelade mot Aspudden. De var jättebra och de förtjärnade att vinna. Jag ska inte bortförklara varför vi inte vann men vi har inte tränat NÅGON GÅNG under vintern. Gröndals IK har inte så bra ekonomi så det var ingen som ville hyra ut plan till oss för de trodde att vi inte skulle kunna betala. Några timmar efter matchen hade jag kör, extra rep. Nu när jag kom hem efter kören hade jag ont i huvudet, det hade jag efter matchen också. Idag har jag gått 16596 steg, jag hade den på fottbolls matchen och kören. Jag går på en kör där man dansar och spelar teater lite mindre är sjunger. I kväll ska jag beställa en Ziperall=) Jag ska köpa en som är blå och mörkblå randig. Det bästa är att jag inte behöver betala den själv=)


RSS 2.0